Mihai Badale-profesor si solist de muzica populara

Istoria scrie ca in martie 1241 ceetele tătare, care au distrus în același an cetatea Rodna, au trecut munții prin pasul Cârlibaba. Este probabil că voievodul Bogdan I a trecut în 1359-1360 prin teritoriul actualei comune Cârlibaba în momentul descălecării/întemeierii Moldovei. Pe stânca din centrul comunei se află un monument comemorativ care amintește de trecerea lui Bogdan I.

Profesor inca din 2017 la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare- Cârlibaba, Mihai Badale continua sa invete cetele de feciori, asa cum si parintii si dascalii sai l-au invatat, imbinand tehnicile din trecut, cu cele moderne, actuale, pastrand aceeasi daruire fata de copii.

 

 

  • Din anul 2009, Mihai Badale lucrează ca solist de muzică populară şi profesor.
  • A fost Profesor si solist de muzică populară la S.A.M. Vama Suceava intre anii 2010-2111.
  • A învăţat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
  • A studiat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, promotia 2009.
  • A învăţat la Colegiul National “Dragos Voda”, Suceava
  • In Perioada 2006 – 200, Mihai Badale a  studiat Istorie modernă la Facultatea de Istorie – Universitatea “Al.I. Cuza” din Iasi
  • A mai  studiat Istorie la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, apoi si-a continuat studiile la  Colegiul National “Dragos Voda” Campulung Moldovenesc,  specializarea Știinţe Sociale.

Facebook Mihai Badale

2 thoughts on “Mihai Badale-profesor si solist de muzica populara

  1. Mihai Badale este un solist complex. Om cu frica de Dumnezeu si iubitor de folclor. Cred ca am spus suficient despre un om minunat.

  2. Mihai Badale este un solist complex. Om cu frica de Dumnezeu si iubitor de folclor. Cred ca am spus suficient despre un om minunat. Mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.